Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακαλύψαμε την ωραιότερη αυλή του Πειραιά για open air βραδιές!

20 Μαρτίου 2018 18:40
Ανακαλύψαμε την ωραιότερη αυλή του Πειραιά για open air βραδιές!

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Φωτο Μαρία Χατζηιωαννίδου

To εμβληματικό all day bar restaurant στην καρδιά του Πειραιά, είναι γνωστό ότι ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα τόσο στην διασκέδαση όσο και στην γαστρονομική σκηνή όχι μόνο στην περιοχή αλλά σε ολόκληρη την πόλη!

Στην επιτυχία οδήγησε η φιλοσοφία της ομάδας του Βeluga που αποτυπώθηκε σε όλα, από τα cocktails, την κάβα και το μενού μέχρι το εξαιρετικό service και τον εκπληκτικό χώρο.

Σχετικά λοιπόν με τον χώρο, το μαγαζί έχει Άρ ντεκό στυλ, απαλό φωτισμό, κόκκινες αποχρώσεις, αντίκες συνδυασμένες με μοντέρνα βιομηχανικά στοιχεία, γεωμετρικά γλυπτά, ένα εσωτερικό μπαλκόνι με τη νέον επιγραφή «Hotel» όπου στα ξαφνικά παρουσιάζεται μια κοπέλα που υποδύεται την πόρνη, που συνθέτουν ένα νοσταλγικό σκηνικό καμπαρέ υπογεγραμμένο από τον καταξιωμένο designer Νίκο Σκοπελίτη, ατμοσφαιρικό bar και private dining γωνιές, πάνω σε ένα γυάλινο δάπεδο το οποίο «προστατεύει» αρχαιότητες του 435 π.Χ. (αποτελούν τα θεμέλια της 5ης στοάς του Πειραιά), και μια εκπληκτική αυλή!

Ο εξωτερικός λοιπόν αυτός χώρος με συρόμενη οροφή, ανακαινίστηκε πλήρως και πολύ πρόσφατα και αποτελεί πλέον ένα ακόμα "κομμάτι" του Beluga αντανακλά το αριστοκρατικό ύφος του.

Άνετοι καναπέδες, cozy γωνιές, φυτά, χρώματα, ρετρό φωτιστικά και ατμόσφαιρα που κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς! Εδώ θα απολαύσετε με την παρέα σας από το πρωί μέχρι το βράδυ τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας ειδικά τώρα που ο καιρός όσο πάει και καλυτερεύει!

Και μπορεί το σκηνικό στην αυλή να είναι πιο χαλαρό, αλλά κάθε Σάββατο λειτουργεί κανονικά και το εξωτερικό bar καθώς ο κόσμος είναι σε περισσότερο socializing mood!

Info: 2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς, Τ. 210 4116505 FB Beluga

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share