Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι – Χαβάη: 1-0! Το καλύτερο μπεργκεράδικο που δεν πρέπει να χάσεις!

20 Μαρτίου 2018 15:19
Χαλάνδρι – Χαβάη: 1-0! Το καλύτερο μπεργκεράδικο που δεν πρέπει να χάσεις!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Πριν από περίπου ένα χρόνο έκανε πάταγο στον Κεραμεικό αφού έφερε την... παραλία στην Αθήνα! Λίγο τα cocktails-φοίνικες, λίγο το burger κροκόδειλου, λίγο η χαβανέζικη ατμόσφαιρα, λίγο η καλοκαιρινή αύρα... οι Αθηναίοι το εμπιστεύτηκαν και το έκαναν στέκι τους!



Πριν από λίγες μέρες όμως το The Big Kahuna, απέκτησε το πρώτο του αδερφάκι στο Χαλάνδρι όπου θα επιτρέψει στους επισκέπτες των βορείων προαστίων να μπορούν να ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά, ονειρεμένα και... παραδεισένια, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν πολύ μακριά από τον τόπο τους, απλά να φτάσουν μέχρι το Χαλάνδρι!



Έτσι το «Μεγάλο Κύμα», όπως είναι η μετάφραση στην γλώσσα των surfers είναι The Big Kahuna, άνοιξε τις πύλες του στο Χαλάνδρι, έχοντας την ίδια χαβανέζικη διάθεση και με τις γευστικές του επιρροές να ξεκινούν από τα νησιά της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερική και να καταλήγουν στην Ασία, έχοντας πάντα σαν βάση τη Χαβάη.


Φυσικά τα burgers του που έχουν γίνει... πασίγνωστα σε όλη την Αθήνα, αφού ένα από αυτά είναι φτιαγμένο από φιλέτο κροκόδειλου, πρωταγωνιστούν και εδώ έχοντας την υπογραφή του Δημήτρη Μπαλλιάν και του chef Στέφανου Στεφανίδη. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για surf στην παραλία του Χαλανδρίου!



Στα συν και οι υπηρεσίες delivery!

Info: Τρ.-Πέµ. 19:00-00:00, Παρ. & Σαβ. έως 01:00, Κυρ. 13:00-18:00, Κολοκοτρώνη 15 και Γυφτοπούλου, Χαλάνδρι, Τ. 210 6810038

Facebook page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share