Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Γοργόνες και μάγκες" στο Δήμο Γλυφάδας!

11 Δεκεμβρίου 2017 12:13

11 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΟΨΗ
Μια μεγάλη, χριστουγεννιάτικη συναυλία-θεατρικό δρώμενο έρχεται στη Γλυφάδα. Την επετειακή μουσική παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες" παρουσιάζει ο Δήμος Γλυφάδας τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο "Μάκης Λιούγκας" (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών).

Το "Γοργόνες και Μάγκες", μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της Finos Film, το περίφημο μιούζικαλ του μαιτρ του είδους, του Γιάννη Δαλιανίδη, πλημμυρισμένο από τα τραγούδια "Θα πιω απόψε το φεγγάρι", "Άνοιξε πέτρα", "Καμαρούλα μια σταλιά", "Ο άντρας που θα παντρευτώ" κ.ά. έρχεται σε μουσική του Μίμη Πλέσσα, σε σκηνογραφία του Μανόλη Παντελιδάκη, υπό τη μουσική διεύθυνση του καταξιωμένου σολίστα και ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη και τη ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή του Γιάννη Πλούταρχου.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής. Στον ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου. Στον ρόλο του Παναγή, μετά από 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση-σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής. Μαζί τους στο τραγούδι η Άρτεμις Ματαφιά πλαισιωμένη από χορευτές και ηθοποιούς. Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος. Συμμετέχει επταμελής ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

Παρουσιάζει η Βάνα Μπάρμπα, τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share