Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παραλύει όλη η Αθήνα από σήμερα: Αναλυτικά όλες οι στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ!

13 Νοεμβρίου 2017 07:59
Παραλύει όλη η Αθήνα από σήμερα: Αναλυτικά όλες οι στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ!

Χωρίς μετρό θα παραμείνει σήμερα η Αθήνα από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9 το πρωί, ενώ στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ειδικότερα, τη στάση εργασίας στο Μετρό εξήγγειλαν για σήμερα οι εργαζόμενοι τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους τα εξής: «Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ απαντάμε άμεσα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων μας με στάση εργασίας τη Δευτέρα 13/11/17 από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 9 η ώρα το πρωί. Προχωράμε άμεσα και δυναμικά για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του κέρδους και της ιδιωτικοποίησης»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Άγριος καυγάς Μαυρίδη – Ζώη, η ανακοίνωση του Γρηγόρη για την αποχώρηση της Πηλιάκη και η απόφαση του Πίντζη! Ποια ομάδα πήγε βίλα; (video)

Υπενθυμίζουμε ότι και για την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Στάση εργασίας σε τρένα και προαστιακό

Στο μεταξύ Τρίωρη στάση εργασίας μεταξύ 10 πμ με 1 μμ θα πραγματοποιήσουν σήμερα Δευτέρα τα δυο σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα!

«Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο. Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση - φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού. Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share