Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ancho: Το μαγαζί στο Χαλάνδρι που θα φας το πιο ψαγμένο Μεξικάνικο σε τιμές...street food!

10 Νοεμβρίου 2017 14:30
Ancho: Το μαγαζί στο Χαλάνδρι που θα φας το πιο ψαγμένο Μεξικάνικο σε τιμές...street food!

Ούτε οι λέξεις, ούτε οι φωτογραφίες μπορούν να περιγράψουν εύστοχα τη νοστιμιά που έχουν οι γεύσεις στο Ancho Mexican Grill.

Αν σου αρέσει να δοκιμάζεις γεύσεις από όλο τον κόσμο, τότε αυτό το μαγαζί θα σου συστήσει την πιο λαχαριστή εκδοχή της μεξικάνικης κουζίνας.

Στην οδό Γυφτοπούλου 9 και Κολοκοτρώνη στο Χαλάνδρι και στην οδό Κασσαβέτη 9, στην Κηφισιά, θα συναντήσεις το Ancho Mexican Grill: εκεί, ετοιμάσου να δοκιμάσεις αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα που θα βάλουν για λίγο στην άκρη προηγούμενες γαστρονομικές μεξικάνικες εμπειρίες. Το «λιώνει στο στόμα», δεν είναι απλά σχήμα λόγου στο Ancho: είναι μια αλήθεια.

Ancho είναι το όνομα μιας αυθεντικής μεξικάνικης πιπεριάς.

Το μαγαζί από αυτή πήρε το όνομά του, είναι «η μασκότ» του, γι’αυτό κι αν παρατηρήσεις καλύτερα το λογότυπο του μαγαζιού θα δεις μια πιπεριά να σχηματίζεται.

To Αncho έγινε γρήγορα meeting point για τους απανταχού εραστές της μεξικάνικης κουζίνας. Εχεις την άνεση να δημιουργήσεις το πιάτο της αρεσκείας σου με ολόφρεσκα υλικά: η ποιότητα είναι εγγυημένη.

Πάνω σε tacos, burittos και nachos βάζεις την γέμιση-έκπληξη που θέλεις (μοσχάρι machaca, chili con carne, μεξικάνικο χοιρινό carnitas, μοσχαράκι στη γάστρα barbacoa, ψητά λαχανικά, ψητό μαριναρισμένο κοτόπουλο) και μια σάλτσα-μούρλια, καυτερή όσο σου κάνει κέφι.

Το design αυτού του μαγαζιού είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την φιλοσοφία της μεξικάνικης κουζίνας.

Θέλει να είσαι χαλαρός και να απολαύσεις με την καρδιά σου αυτό που θα φας.

Εχει χρώματα και μια ατμόσφαιρα ζεστή σαν τα αχνιστά πιάτα που θα δοκιμάσεις. Δεν θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και ό,τι φας θα σε χορτάσει έντιμα. Η κουζίνα του Ancho είναι ένα ακούραστο εργαστήρι.To guacamole φτιάχνεται αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και οι σάλτσες φτιάχνονται από αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές.

Το Ancho σε περιμένει για μεξικάνικα ταξίδια: το εισιτήριο που θα χρειαστείς είναι η όρεξή σου!

Οταν φτάσεις στο Ancho, αφέσου σε μια αλλιώτικη γαστριμαργική εμπειρία που σε περιμένει.

Viva Mexico!

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
2. Κασσαβέτη 9, Κηφισιά

Πηγή: bovary.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share