Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεχάστε το εισιτήριο στα ΜΜΜ της Αθήνας για μόνο μια διαδρομή: Δείτε τι ισχύει από εδώ και στο εξής;

27 Οκτωβρίου 2017 10:41
Ξεχάστε το εισιτήριο στα ΜΜΜ της Αθήνας για μόνο μια διαδρομή: Δείτε τι ισχύει από εδώ και στο εξής;

Οι αλλαγές στα εισιτήρια συνεχίζονται. Άμεσα τελειώνει η χρήση του εισιτηρίου για μια και μόνη διαδρομή, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να εφοδιαστεί, υποχρεωτικά με εισιτήρια για πέντε διαδρομές και πάνω.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ν. Μαυραγάνης στις 31 Οκτωβρίου σταματάει η χρήση του εισιτηρίου μονής διαδρομής. Το γνωστό μας χάρτινο εισιτήριο για μια διαδρομή από την 1η Νοεμβρίου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω - κάτω: Σαρωτικές αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης! Έτσι θα μπει "τέλος" στο "λάδωμα"! (video)

Όσοι δεν χρησιμοποιούν συχνά τα μέσα μεταφοράς για να μετακινηθούν θα πρέπει υποχρεωτικά να εκδώσουν είτε το εισιτήριο των πέντε διαδρομών με κόστος επτά ευρώ, είτε το εισιτήριο των δέκα διαδρομών με κόστος εννέα ευρώ.

Όσοι έχουν στη διάθεσή τους παλαιού τύπου εισιτήρια θα πρέπει λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουν ως τις 31 Οκτωβρίου, είτε να τα δώσουν σε κάποιον άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες!

Το καλό με τα νέου τύπου εισιτήρια είναι ότι δεν έχουν χρονική διάρκεια για τη χρήση τους και έτσι κάποιος που δεν χρησιμοποιεί συχνά τα μέσα μεταφοράς δεν θα χάσει χρήματα, θα μπορέσει να “εξαργυρώσει” τα επιπλέον χρήματα που δίνει για τα εισιτήρια των 5 και των 10 διαδρομών με κάποια μετακίνησή του στο μέλλον.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share