Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ohh Boy! Ο απόλυτος προορισμός στο Παγκράτι είναι ένα επιφώνημα!

23 Οκτωβρίου 2017 20:23
Ohh Boy! Ο απόλυτος προορισμός στο Παγκράτι είναι ένα επιφώνημα!

Υπάρχει μια περιοχή της Αθήνας που είναι γεμάτη ζωή, χαμόγελα και κίνηση και αυτή δεν είναι άλλη από το Παγκράτι.

Μια ιστορική γειτονιά πολύ αγαπητή ανάμεσα στους ανθρώπους της τέχνης και όχι μόνο, αφού την προτιμούν ολοένα και περισσότερο, όσοι επιθυμούν να συνδυάζουν τη χαλάρωση με τη διασκέδαση και το καλό φαγητό με βασική αρχή την παρεϊστικη διάθεση.

Κάπου εκεί λοιπόν ανάμεσα στις διάσημες πλατείες της βρίσκεται η Αρχελάου και ένα από τα πιο in στέκια της, που θυμίζει νησί, χάρη στη μίνιμαλ αισθητική του, τα στοιχεία της σκανδιναβικής διακόσμησης, τα μεγάλα του τζάμια που αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα άφθονο, τις τουλίπες και τους ηλίανθους, αλλά και τη δροσερή του ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για το Ohh Boy που αν και είναι καινούριο στολίδι του Παγκρατίου, έχει κερδίσει θερμές κριτικές και μετράει πολλούς πολλούς φίλους, που το επισκέπτονται όταν αναζητούν λίγη απομόνωση ή όταν θέλουν να μοιραστούν τα νέα τους.

Η ιδέα που έγινε πραγματικότητα ανήκει στη Μαργαρίτα Σιδερίδου και τον αδελφικό της φίλο, Κλέωνα Γρηγοριάδη, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο και φιλικό χώρο, στον οποίο μάλιστα χάρισαν το όνομα ενός εξίσου πιστού τους φίλου, του «Boy».

Ποιος ήταν ο περίφημος «Boy»;

Ηταν ο αγαπημένος σκύλος τους ο οποίος δε ζει πλέον και προκειμένου να τον κρατήσουν κοντά τους για πάντα επέλεξαν να δώσουν το όνομα του στο μαγαζί τους, αλλά και να τον προσθέσουν στο λογότυπο του, όπου θα δείτε το χαρακτηριστικό μαύρο σκύλο με το κόκκινο περιλαίμιο.

Το Ohh Boy είναι ανοιχτό από τις οκτώ και μισή κάθε πρωί, για να ξεκινήσεις τη μέρα σου ποιοτικά και λαχταριστά. Σερβίρει εκλεκτό καφέ με γάλα σόγιας, αμυγδάλου και καρύδας, μέχρι κατσικίσιο και χωρίς λακτόζη, ανάλογα την προτίμηση σου, ενώ αν είσαι τύπος που προσέχει τη διατροφή του, μπορείς να γεμίσεις τον οργανισμό σου με ενέργεια, πίνοντας ένα νόστιμο smoothie.

Επειδή όμως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, όπως λέει και η παροιμία, το αγαπημένο στέκι δεν σε αφήνει έτσι. Στον κατάλογο του θα βρεις αρμυρές τάρτες ημέρας, σάντουιτς, μπολ πρωινού με γιαούρτι και διάφορα υλικά.

Αν πάλι δεν μπορείς να αντισταθείς στους γλυκούς πειρασμούς, αυτό είναι το απόλυτο μέρος για σένα!

Στη βιτρίνα του Ohh Boy φιγουράρουν λαχταριστά γλυκά, τα οποία φτιάχνονται με αγνά και πολύ ποιοτικά υλικά, ακόμα και βιολογικά, επί τόπου στην κουζίνα του καταστήματος και είναι ολόφρεσκα (για παράδειγμα τσίζκεικ ή τιραμισού, carrot cake ή ρυζόγαλο, αλλά και vegan επιλογές) και θα στα φέρουν σε cute σερβίτσια αντίκες.

Για τις ημέρες του καύσωνα προτείνουμε επίσης τα παγωτά βανίλια και καϊμάκι.

Ακόμη, στην περίπτωση που περάσεις από εκεί το μεσημέρι και σε έχει πιάσει το αίσθημα της πείνας, «πιάσε» θέση και παρήγγειλε burger, σαλάτα ή κάποιο άλλο ελαφρύ πιάτο παρέα με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα από ελληνική μικροζυθοποιία.

Το Ohh Boy δεν θα μπορούσε παρά να είναι pet friendly! Το έχει το όνομα άλλωστε! Για το λόγο αυτό, όσοι το επισκέπτονται παρέα με τον τετράποδο φίλο τους, μπορούν να τον κεράσουν ένα «treat for our four legs».

Διεύθυνση :Αρχελάου 32, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας :21 1183 8340

Πηγή: bovary.gr
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share