Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πιο βρώμικο πεζοδρόμιο της Αθήνας! Και δεν φαντάζεστε σε ποιο κεντρικότατο σημείο βρίσκεται! (photos)

18 Οκτωβρίου 2017 14:06
Αυτό είναι το πιο βρώμικο πεζοδρόμιο της Αθήνας! Και δεν φαντάζεστε σε ποιο κεντρικότατο σημείο βρίσκεται! (photos)

Το πρόβλημα της καθαριότητας της Αθήνας είναι γνωστό, όπως και το ότι τα τελευταία χρόνια αυτό έχει επιδεινωθεί σημαντίκα.

Πολλά σημεία της πόλης μοιάζουν τελείως αφημένα στο έλεος, με σκουπίδια, κατεστραμένες υποδομές καθαριότητας και απόλυτη έλλειψη φροντίδας τους.

Ωστόσο το να υπάρχουν πολύ βρώμικα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, σε πολυσύχναστους δρόμους και κεντρικές πλατείες είναι κάτι που εξοργίζει κάθε δημότη της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – spoiler: Η αποχώρηση που ενώνει τις ομάδες και φέρνει ανατροπές! Διαλύεται η ομάδα της Ζούγκλας!

Οι παρακάτω εικόνες δεν είναι από κάποιο συνοικιακό δρόμο. Το πεζοδρόμιο αυτό βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της ελληνικής πρωτεύουσας, σχεδόν μπροστά στη Βουλή.

Αυτές τις τραγικές εικόνες, όπου οι πλάκες έχουν γίνει κατάμαυρες, οι κάδοι αποστραγγίζουν τα υγρά τους σε αυτές, και οι πεζοί μεταφέρουν την βρωμιά σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου, συναντούν οι περαστικοί στην έξοδο του μετρό του Συντάγματος στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Βασ. Αμαλίας.

Πολύ συχνά μάλιστα, όταν πέφτει το σκοτάδι, μπορεί να δει κανείς ανθρώπους να ουρούν στη περίφραξη του Εθνικού Κήπου κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου! Τι έδειξαν τα αποτελέσματα από τα οστά που είχαν βρεθεί στην Μάνη!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share