Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

10 στέκια το "brunch" δεν είναι ΜΟΝΟ Κυριακάτικη... συνήθεια!

22 Οκτωβρίου 2017 09:21
10 στέκια το

Ποιος είπε ότι το brunch είναι μόνο για τις Κυριακές;

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που στο προσφέρουν κάθε μέρα και το απολαμβάνεις όποτε θες και όταν θες! Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα 10 από τα καλύτερα και σου τα παρουσιάζει:

7Food Sins

Για περισσότερα δείτε εδώ

Μ8

Για περισσότερα δείτε εδώ

Trap

Για περισσότερα δείτε εδώ

Flamme Rouge

Για περισσότερα δείτε εδώ

La Esquina

Από πρόπερσι τον Ιούνιο ο γραφικός πεζόδροµος του Κολωνακίου απέκτησε ένα παρεΐστικο και ανεπιτήδευτο cocktail and burger bar που κατάφερε να εδραιωθεί αµέσως στον χάρτη της αθηναϊκής everyday διασκέδασης, καθώς συνδύασε ένα easygoing menu µε µια χαλαρή µπαρίστικη διάθεση. Αυτό ήταν, άλλωστε, και το concept όταν οι τέσσερις φίλοι, ο Alejandro, ο Στέλιος, ο Ηρακλής και ο Χρήστος, αποφάσισαν να ζωντανέψουν ξανά αυτή τη γωνία (αυτό σηµαίνει La Esquina) της Χάρητος. Μπορεί ο εσωτερικός casual chic χώρος του να εµπνέει µε το cosmopolitan στυλ του, όπως αυτό που µονοπωλεί το ενδιαφέρον, ειδικά όσο καλοκαιριάζει, είναι η καταπράσινη όαση έξω, µε νησιώτικο αέρα και µε τα τραπέζια και τους πάγκους να γίνονται ανάρπαστοι!

Όσο για το Αmerican style µενού του, µπορεί να ξεκινά µε πληθωρικές σαλάτες και ιδιαίτερα ορεκτικά, µε το Chili con Carne να µην το «κουνάει» από τον κατάλογο και τα tacos µε χοιρινό και sweet chili cream να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, αν και προστέθηκαν πρόσφατα, ωστόσο η έµφαση δίνεται στα ζουµερά burgers! Με αφράτο µπριός και πάντα από φρέσκο 100% µοσχαρίσιο κιµά, τα απολαµβάνουµε σε classic ή πιο εµπνευσµένους συνδυασµούς (best sellers είναι το Berlusconi µε µπιφτέκι Black Angus και λάδι τρούφας αλλά και το Chicken Butter burger µε φιστικοβούτυρο)! Συνοδέψτε µε κάποιο από τα εύγευστα house cocktails από την ενηµερωµένη λίστα του και, φυσικά, µε ανεβαστική µουσική! Μας αρέσει που πλέον έχουµε κάθε λόγο να έρθουµε από το µεσηµέρι (καθηµερινά 13:00-18:00) για ένα πλούσιο American brunch µε scrambled eggs, open sandwiches αλλά και stuffed Baby Bread (ψωµάκι γεµιστά µε αυγό, µπέικον και µυρωδικά). Tip: Stay tuned για τα θεµατικά parties!

Ζambri

Για περισσότερα δείτε εδώ

Nice n Easy

Για περισσότερα δείτε εδώ

Ο Μπαμπάς

Για περισσότερα δείτε εδώ

Βelle Amie

Για περισσότερα δείτε εδώ

Caffeine & wine

Για περισσότερα δείτε εδώ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share