Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο!

Εξωτικές γεύσεις και μουσικές στην Αθήνα

15 Σεπτεμβρίου 2017 12:10
Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο!

Παρόλο που έχουμε μπει για τα καλά στον Σεπτέμβριο, η εποχή συνεχίζει να θυμίζει καλοκαίρι. Γι' αυτό, εκμεταλλευόμαστε τη ζέστη και την ανάλαφρη διάθεση και απολαμβάνουμε εξωτικά κοκτέιλ και μουσικές στην πόλη.

Royal Botanical Cocktail στο πιο chic roof garden

Αρωματικά cocktails, εμπνευσμένα από τα βότανα της ελληνικής υπαίθρου, ετοιμάζονται στο μπαρ του GB Roof Garden, υπό τον τίτλο Royal Botanical Cocktails. Αρκεί να επιλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει μέσα από τη συλλογή του μπαρ και θα απολαύσεις το αντίστοιχο cocktail. (Έως 20/10, από τις 19:00 έως τις 02:00)

8th Djangofest – Athens Gypsy Jazz Festival

Το 8ο Djangofest – Athens Gypsy Jazz Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και αναμένεται να δημιουργήσει την πιο εορταστική, πολύχρωμη και φεστιβαλική ατμόσφαιρα στην πόλη. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η gypsy jazz μουσική θα πλημμυρίσει τους χώρους της Τεχνόπολης και σε συνδύασμο με το Meet Market θα γεμίσει ευχάριστα το διήμερό μας.

Meerkat, το νέο μπαρ της πόλης

Έχοντας εργαστεί και διευθύνει cocktail bars ανά τον κόσμο, ο Γάλλος bartender, Ρομαίν Κροτ άνοιξε το Meerkat Cocktail Safari, το πρώτο του cocktail bar στο Κουκάκι (Βυζαντίου 7). Η Σουρικάτα όπως λέγεται ελληνικά το Meerkat είναι ένα ζώο που ζει σε χώρες με θερμό κλίμα. Είναι αστείο, παιχνιδιάρικο και φροντίζει για όλους.Με το που μπεις στον χώρο, η εσωτερική διακόσμηση σε μεταφέρει στην έρημο και η εμπειρία σου θυμίζει Safari. Στο Meerkat θα μάθεις επίσης να πώς να δημιουργήσεις το δικό σου κοκτέιλ ή το αγαπημένο σου κλασικό ποτό. Αν αρέσει αυτό που φτιάξεις και πάρεις καλό βαθμό στις εξετάσεις, μπορεί το ποτό σου να προστεθεί στον κατάλογο του Meerkat! (ανοιχτό από τις 10:00).

Πηγή: madamefigaro.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share