Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοί είναι λόγοι για να επιστρέψουμε στο Θησείο!

5 λόγοι που θα το λατρέψετε!

14 Σεπτεμβρίου 2017 10:30
Αυτοί είναι λόγοι για να επιστρέψουμε στο Θησείο!

Σε απόσταση αναπνοής από το Μοναστηράκι συναντάμε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης.

Τις ηλιόλουστες μέρες και ειδικά τις Κυριακές σφύζει από ζωή με τους πλανόδιους μικροπωλητές και τους περιπατητές στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, ενώ τα στενά της στολίζονται από διατηρητέα νεοκλασικά, πόρτες με ρόπτρα και ολάνθιστα μπαλκόνια.

Σημείο αναφοράς η «πιάτσα» των Ηρακλειδών που μέχρι σήμερα μπορεί να ήταν δημοφιλής σε τουρίστες και φοιτητές, όμως, χάρη σε μερικές αφίξεις των τελευταίων ετών αναδεικνύεται σε must.

Ποδαρικό έκανε το, «Sowl», δίπλα του άνοιξε το Underdog, λίγα μέτρα πιο κάτω το Divine Wine Case και το Ακροπόλ vintage cafe.

Μια βόλτα στον πεζόδρομο της Επταχάλκου, που κρυφοκοιτάζει το Γκάζι, με τα υπέροχα νεοκλασικά επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Κούπα Libre

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

The Underdog

Στον πιο... θορυβώδη δρόμο του Θησείου, των Ηρακλείδων, συναντάμε το εν λόγω all day project στο οποίο θα δοκιμάσετε εκτός από εξαιρετικής ποιότητας και πολλών ποικιλιών καφέ και ιδιαίτερα cocktails, επιλογές σε brunch καθημερινά από μια κάρτα πολύ ενδιαφέρουσα.

Καθημερινά από τις 09:00

Παρ: 10:00-17:00

Σάββατο 11:00-17:00

Ηρακλείδων 8 Τ 2130365393

The Sowl

Ακολουθώντας ethnic urban τάσεις το The Sowl είναι ένας πολυχώρος αφιερωμένος στην γεύση, στην τέχνη , τη μόδα, την μουσική. Θα απολαύσετε mexican urban street food συνταγές και διαφορετικές εκδοχές γνωστών cocktails υπό τους ήχους κυρίως funk soul, funk disco, cumbia και swing. Στην gallery παρουσιάζονται εικαστικές εκθέσεις, ενώ διαμορφωμένοι χώροι φιλοξενούν πολιτιστικά και εταιρικά events.

Ηρακλείδων 10 Τ 210 3450003

Ακροπόλ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Chocolat Royal

Ένα εξαιρετικό τριώροφο νεοκλασικό με θαυμάσια πανοραμική θέα από το rooftop στον γραφικό πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο μας υποδέχεται από νωρίς για ποιοτικό καφέ, εκλεκτά πρωινά, αργότερα για lunch και dinner από μια εξαιρετική κάρτα μεσογειακών γεύσεων και φυσικά για ποτά και cocktails , ενώ μας αρέσει πολύ η νέα προσθήκη του εξειδικευμένου wine bar στο ισόγειο... και όλα από τους experts του κάθε χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Καθημερινά 09:30 - 02:30

Αποστόλου Παύλου 27 Τ 210 3469077

Divino Wine Case

Γύρω από την παρείστικη μπάρα του το οινόφιλο κοινό δοκιμάζει ροζέ, λευκά, κόκκινα, γλυκά, ξηρά και όχι μόνο κρασιά από μια κάβα που έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για την ποικιλία της αφού μετρά 90 ετικέτες κυρίως του ελληνικού αλλά και του διεθνούς αμπελώνα.

Τρ-Παρ από 17:00

ΣΚ από 10:00

Ακάμαντος 11 Τ 211 4003962

Το στέκι του Ηλία

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share