Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Τρούμπα: Τι παίζει στην πιο ανερχόμενη γειτονιά του Πειραιά;

13 Σεπτεμβρίου 2017 10:18
Τρούμπα: Τι παίζει στην πιο ανερχόμενη γειτονιά του Πειραιά;

Η πιο hot πιάτσα του Πειραιά (σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι και το κέντρο του) έχει όνομα και ιστορία. Το αμαρτωλό παρελθόν της Τρούμπας συνδέθηκε άρρηκτα με τον παλιό κλασσικό ελληνικό κινηματογράφο, τους θρύλους του λιμανιού, τους οίκους ανοχής. τα κακόφημα μπαρ και τα καμπαρέ της.

Και μπορεί η απόφαση του τότε δημάρχου Αριστείδη Σκυλίτση για το κλείσιμο των οίκων ανοχής το 1967 να βύθισε στο σκοτάδι την κεντρική Φίλωνος και 2ας Μεραρχίας όμως με την συμβολή του νυν δήμαρχου Γιάννη Μώραλη ανέκτησε το... πάθος της.

Η αρχή έγινε με το Troubar το 2014 αργότερα με το Lola's και το Barouge ενώ την φήμη της απογείωσε το διπλανό Beluga, από παρελαύνει σύσσωμη η Αθηναϊκή αφρόκρεμα! Στα πιο κλαμπίστικα στέκια της συγκαταλέγονται το ελληνάδικο 6ος στόλος, η Άγκυρα και ο Scaraveos, που Παρασκευές και Σάββατα ξενυχτούν το νεανικό κοινό, μέχρι το πρωί.

Και αν πέρσι υποδέχτηκε ηχηρές αφίξεις όπως το κατακόκκινο Madam, φέτος αποδεικνύει ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ ακόμα... με απόδειξη την εστιατορική του άφιξη του Άμπακος και όχι μόνο!

Madama

Σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές του Πειραιά, την Τρούμπα που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ τα πάνω της το Madama,υπόσχεται να απογειώσει την νυχτερινή σας διασκέδαση.

Ακολουθήστε τον παλμό της μουσικής, χορέψτε, συναναστραφείτε, με πολλούς θαμώνες και διασκεδάστε μέχρι πρωίας με τις επιλογές των καλύτερων guest Dj's. Από τις 19:00 το απόγευμα για after work drinks και ως το επόμενο πρωί, το Madama κρατάει το κέφι στα ύψη και εγγυάται το απόλυτο κόκκινο σκηνικό και οι φουτουριστικές λεπτομέρειες τα cocktails και η μεγάλη μπάρα, ιδανική για socializing και νέες γνωριμίες.

Καθημερινά από τις 19:00

Μεραρχίας 9 & Φίλωνος 101 Τ 210 4174591

Lola's

Με όνομα που παραπέμπει στην περίφημη ελληνική ταινία που ταυτίστηκε με το αμαρτωλό παρελθόν της άλλοτε κακόφημης συνοικίας, το Lola's ήταν από τα πρώτα που το 2014 έβαλαν το λιθαράκι τους εδώ. Μέχρι σήμερα συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς μπαρίστικες διευθύνσεις χάρη στο εντυπωσιακό industrial σκηνικό του, τους κεφάτους θαμώνες, τις party μουσικές , αλλά και τους αρωματικούς καφέδες που μας ξυπνούν κάθε πρωί.

Καθημερινά από τις 10:00

2ας Μεραρχίας 14 Τ 210 4529722

Beluga

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ

6ος Στόλος

Το καθαρόαιμο ελληνάδικο είναι από τα δυναμικά hits στην πιάτσα της Τρούμπας και συνώνυμο της ξέφρενης διασκέδασης, ειδικά Παρασκευές και Σάββατα όπου επικρατεί χαμός!

Τετ- Κυρ από τις 22:00

Άμπακος Steak House

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share