Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Dos Hermanos: Το μαγαζί που μετατρέπει με το φαγητό του την Κηφισιά σε... Μεξικό!

5 Δεκεμβρίου 2017 13:25
Dos Hermanos: Το μαγαζί που μετατρέπει με το φαγητό του την Κηφισιά σε... Μεξικό!

Από το 1992 έχει ξεκινήσει η διαδρομή του εστιατoρίου Dos Hermanos στην οδό Κυριαζή 24 στην Κηφισιά.

Το αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των μεξικάνικων γεύσεων. Tα «δύο αδέρφια» της Κηφισιάς ανοίγουν την πόρτα του φιλόξενου σπιτιού τους και στρώνουν τραπέζι για τους καλεσμένους τους δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει. Μπορείς να φας στον κήπο τους και να αφεθείς στη δροσιά και στα χρώματα που σε περιβάλλουν.

Στο Dos Hermanos οι γεύσεις σε παρασύρουν σε γαστρονομικά ταξίδια που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Γι’αυτό και το μαγαζί έχει πιστούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια: γιατί ξέρουν ότι εκεί θα βρουν φαγητό υψηλής ποιότητας και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για πικάντικες γεύσεις.

Ο κατάλογος σε δελεάζει. Ξεχωρίσαμε την σαλάτα tortilla: ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, ροδέλες πορτοκαλιού, λωρίδες από τραγανή tortilla καλαμποκιού, ποικιλία τριμμένων τυριών και parmezzana balsamico vinaigrette sauce,σαλάτα «γαρίδες και avocado» με ψητές γαρίδες μαριναρισμένες σε μεξικάνικα μπαχαρικά, γαλλική σαλάτα, ντοματίνια και avocado sauce. Iδιαιίτερη και η κακτοσαλάτα: ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, ψιλοκομμένη ντομάτα, πιπεριά και αβοκάντο. Γαρνίρεται σε τρυφερά κομμάτια κάκτου, parmezzana και cheddar.

Από τα ορεκτικά του, λαχταριστή επιλογή είναι οι πατάτες με chili (τηγανιτές πατάτες γαρνιρισμένες με πικάντικο μοσχαρίσιο κιμά, κομματάκια από τρυφερό μοσχάρι, σοταρισμένα μεξικάνικα φασόλια, jalapenos πιπεριές, chili sauce και cheddar αλλά το huevos con cactus (ομελέτα με πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι, τρυφερά κομμάτια κάκτου και enchilada sauce). Εκεί θα δοκιμάσεις ποικιλία γεύσεων σε nachos.

Πεντανόστιμα τα super nachos που είναι κομμάτια tortillas καλαμποκιού με μοσχαρίσιο κιμά και σοταρισμένα μεξικάνικα φασόλια.

Aπό τα κυρίως πιάτα ξεχωρίσαμε το mexican pollo (μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα με topping negros enteros φασόλια και sour cream) αλλά και το mexican burger (μοσχαρίσιο μπιφτέκι στη σχάρα με μπέικον, cheddar, guacamole και jalapeno πιπεριές).

Koκτέιλ με παλαιωμένη τεκίλα και μαργαρίτες σας δροσίζουν στο cosy περιβάλλον του μαγαζιού που συνδυάζει ένα ζεστό σπίτι και έναν δροσερό κήπο.

Κυριαζή 24, Κηφισιά

 

Ροή ειδήσεων

Share