Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έχεις ξεμείνει στην Αθήνα; - Δες πώς θα κάνεις διακοπές χαλαρώνοντας στην πόλη!

16 Αυγούστου 2017 09:03
Έχεις ξεμείνει στην Αθήνα; - Δες πώς θα κάνεις διακοπές χαλαρώνοντας στην πόλη!

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να ταξιδέψεις σε κάποιο άλλο μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου;

Υπάρχουν τρόποι να νιώσεις ότι έχεις πάει διακοπές και ότι βιώνεις την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση χωρίς να έχεις πάει κάπου αλλού! Ακόμα και εάν μείνεις στην πόλη μπορείς να βρεις αρκετά πράγματα να κάνεις και ίσως καταλήξεις στο ότι ίσως το προτιμάς περισσότερο από το να έκανες ένα καλοκαιρινό ταξίδι

Εκμεταλλεύσου λοιπόν όλες τις δυνατότητες που έχεις σε μια μεγάλη πόλη και αφιέρωσε χρόνο στα πράγματα στα οποία δεν μπορείς ποτέ να αφιερώσεις χρόνο καθημερινά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοί είναι οι άτυχοι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους (Photos)

1) Πήγαινε σε ένα spa! Ίσως νομίζεις ότι ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις το καλοκαίρι είναι το να είσαι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα σου μπροστά στη θάλασσα, λάθος! Φαντάσου πόσο πιο ξεκούραστη θα νιώσεις μετά από ένα μασάζ και μια κούρα ομορφιάς. Μπορείς να αφιερώσεις ακόμα και μια ολόκληρη ημέρα σε αυτό, το σίγουρο είναι ότι μετά θα νιώθεις πιο χαλαρή και ξεκούραστη από ποτέ.

2) Στην περίπτωση που δεν μπορείς να φανταστείς το καλοκαίρι χωρίς συχνές επισκέψεις στη θάλασσα θυμήσου ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε κάποιο νησί για να το κάνεις αυτό. Επισκέψου τις παραλίες που είναι κοντά στην Αττική και δεν θα βγεις χαμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δυο φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια από τις κοινές διακοπές του στην Πάτμο με την Τζένη Μπαλατσινού!

3) Συνήθως ο χρόνος που περνάς με τους φίλους σου είναι περιορισμένος, εφόσον λοιπόν δεν πας κάπου διακοπές είναι ευκαιρία να οργανώσεις κάποιο dinner party για να απολαύσεις την παρέατους. Το να μπεις στη διαδικασία να οργανώσεις κάτι τέτοιο θα είναι από μόνο του επίσης μια ευκαιρία να βγάλεις προς τα έξω τον πιο δημιουργικό σου εαυτό.

4) Πήγαινε σε μέρη που συνήθως αποφεύγεις εξαιτίας της πολυκοσμίας! Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του να βρίσκεσαι σε μια μεγάλη πόλη τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το ότι δεν υπάρχει ο συνωστισμός που κυριαρχεί συνήθως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επισκεφτείς οποιοδήποτε μέρος θέλεις ή να βρει τραπέζι σε όποιο εστιατόριο ή καφετέρια θέλεις χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις.

5) Κάνε μια επίσκεψη σε κάποιο μουσείο. Οργάνωσε μια μέρα αφιερωμένη σε μουσεία που πάντα ήθελες να επισκεφθείς αλλά δεν το είχες καταφέρει μέχρι τώρα. Θα νιώσεις σαν να κάνεις τουρισμό στην πόλη σου!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share