Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πανσέληνος με την συνοδεία ηλεκτρικής άρπας στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος (video)

7 Αυγούστου 2017 14:29
Πανσέληνος με την συνοδεία ηλεκτρικής άρπας στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος (video)

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας προσκαλεί την Δευτέρα 07/08 να απολαύσουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου υπό τον ήχο της avant garde αρπίστας Maria-Christina Harper.

Μαζί της το γκρουπ MC & The 7 Pedals σε μία συναυλία που θα ξεκινήσει στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών με θέα το Κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Οι ήχοι της είναι επηρεασμένοι από την πειραματική, ελληνική παραδοσιακή και world μουσική και το 2010 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Άρπας στην Ουαλία στην κατηγορία Σύγχρονη/Ηλεκτρική Άρπα με δικές της συνθέσεις, ενώ το 2012 ίδρυσε το σχήμα MC & The 7 Pedals με σκοπό να εντάξει την άρπα στο σύγχρονο μουσικό κόσμο.

Παράλληλα, έχει παίξει σε φεστιβάλ της Ευρώπης, στο Montreal Jazz Festival στον Καναδά, στο Half Note Jazz Club στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Katie Melua, Anni Hogan, Gavin Friday, Jeremy Reed και Ψαραντώνη.

Τη Δευτέρα θα παρουσιάσει στο ΚΠΙΣΝ κομμάτια από το νέο της δίσκο Gluten Free.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια by MagicF'Ariel: Ένας Αύγουστος σκέτη τρέλα!

Η συναυλία, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πηγή:iefimerida.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share