Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για μπανάκι στην πόλη! 6 πισίνες που μόλις άνοιξαν στην Αθήνα και πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα (photos)

15 Μαΐου 2017 17:41
Για μπανάκι στην πόλη!  6 πισίνες που μόλις άνοιξαν στην Αθήνα και πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα (photos)

Οσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τόσο περισσότερο αυξάνεται η επιθυμία αλλά και ανάγκη σας για αποδράσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δροσιστείτε και παράλληλα να αποκτήσετε το πρώτο σας μαύρισμα.

Για εσάς που δεν θέλετε να κάνετε πολλά χιλιόμετρα για να βγείτε σε παραλίες εκτός Αθηνών, έχουμε βρει πιο ξεκούραστες λύσεις, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πρωτεύουσας, που δίνουν τη δυνατότητα για βουτιές εκτός πραγματικότητας.

Φορέστε το μαγιό σας, μείνετε στην πόλη και αφεθείτε στη μαγεία των κρυστάλλινων και καθαρών νερών μιας πισίνας ξενοδοχείου ή ενός seaside bar!

Fresh Hotel

Βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας και αποτελεί μια όαση μέσα στο πολύβουο κέντρο της. Η ξεχωριστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου αλλά και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες θα σας κάνουν να νιώσετε τι σημαίνει πραγματική φιλοξενία. Απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα και βουτήξτε στα νερά της. Κάντε ηλιοθεραπεία και χαλαρώστε όπως οι αστέρες του Χόλιγουντ, με θέα στον Παρθενώνα, στην Ακρόπολη και την πόλη. Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 10:00 – 19:00. Τιμές: 20 ευρώ ανά άτομο πριν τις 16:00 & 15 ευρώ ανά άτομο μετά τις 16:00.

Διεύθυνση

Σοφοκλέους 26, Αθήνα, τηλ. 21 0524 8511

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 9 διάσημοι που δεν γνώριζες ότι είναι άθεοι! Για τον 7ο πέσαμε από τα σύννεφα (photos)

St. George Lycabettus Boutique Hotel

Το Boutique Hotel Athens St George Lycabettus βρίσκεται κάτω από τις πευκόφυτες πλαγιές του Λυκαβηττού και διαθέτει ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, στο λόφο του Λυκαβηττού, και πανοραμική άποψη της Αθήνας μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού. Από αυτήν την εποχή μέχρι και το καλοκαίρι, η πισίνα του ξενοδοχείο είναι μια ακαταμάχητη πρόταση για μία δροσιστική βουτιά ή ηλιοθεραπεία κάτω από τον γαλάζιο ουρανό. Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 09:00 -22:00 (το κολύμπι σταματάει στις 20:00). Τιμές: 25 ευρώ ανά άτομο – 40 ευρώ τα δύο άτομα τις καθημερινές & 30 ευρώ ανά άτομο -50 ευρώ τα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα. Παιδιά κάτω των 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 50%.

Διεύθυνση

Κλεομένους 2, Αθήνα, τηλ. 21 0741 6000

Facebook /@lycabettushotel

Divani Caravel

Το ξενοδοχείο Divani Caravel προσφέρει πολυτέλεια και στιλ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στο μετρό. H πισίνα του στην ταράτσα προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και προτείνεται για αναζωογονητικές βουτιές, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και διασκέδαση τις ημέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη και όχι μόνο. Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 10:00 – 19:00. Τιμές: Καθημερινές 30 ευρώ ανά άτομο & 40 ευρώ ανά άτομο τα Σαββατοκύριακα. Στις τιμές περιλαμβάνονται η χρήση της πισίνας, το γυμναστήριο και η σάουνα.

Διεύθυνση

Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, τηλ. 2 1 0720 7000

divanicaravelhotel.com

Semiramis

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Yes Hotels που τόλμησε να συνδυάσει πρωτοποριακό σχεδιασμό και πολυτέλεια. Ο συλλέκτης έργων σύγχρονης τέχνης Δάκης Ιωάννου και ο industrial designer Karim Rashid μοιράστηκαν το ίδιο όραμα για ένα ασυνήθιστο city hotel ξενοδοχείο στο οποίο συνυπάρχουν design, τέχνη, τεχνολογία κι εξαιρετικό σέρβις. Σήμα κατατεθέν είναι η πολύχρωμη πισίνα με την οργανική φόρμα. Τροπικό στυλ του Μαϊάμι και upscale design για τον εξωτερικό χώρο του μπαρ – εστιατορίου. Ενας ιδανικός προορισμός για όσους βρίσκεστε στα βόρεια προάστια της πόλης. Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 11:00 – 19:00. Τιμές: Καθημερινές 25 ευρώ ανά άτομο & 35 ευρώ ανά άτομο τα Σαββατοκύριακα.

Διεύθυνση

Χαρ. Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ. 210 6284400

yeshotels.gr

Βalux Cafe by the pool

Για άλλο ένα καλοκαίρι το αγαπημένο στέκι των νοτίων προαστίων σας περιμένει με την υπόσχεση να σας ταξιδέψει σε εξωτικό νησί. Το τροπικό Βalux Cafe by the pool απέχει ελάχιστη ώρα από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια μικρή απόδραση και χαλάρωση δίπλα στην πισίνα. Απολαύστε από νωρίς το πρωί τον καφέ σας και συνεχίστε τη μέρα σας με εξωτικά κοκτέιλ με έντονα αρώματα από ολόφρεσκα υλικά. Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα 10:00 – 18:00. Τιμές: 8 ευρώ ανά άτομο & 12 ευρώ ανά άτομο τα Σαββατοκύριακα. Στις τιμές περιλαμβάνονται η ξαπλώστρα, η πετσέτα και τα αποδυτήρια.

Διεύθυνση

Βalux Cafe by the pool , Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ. 21 0894 1620

Facebook /@BaluxCafe

Hilton Athens

Τα θερινά πρωινά και δειλινά στην Αθήνα έχουν γεύση από φρουτένια smoothies, παγωμένα cocktails και πιάτα που ορίζουν τη νέα γαστρονομική πρόταση… by the pool και κάτω από τον ήλιο. Στην εξωτερική πισίνα του Hilton, κάθε ώρα της ημέρας είναι μοναδική και κάθε επισκέπτης απολαμβάνει την κολύμβηση, όπως επιθυμεί. Σε ένα σκηνικό που θυμίζει ταινία, οι ξαπλώστρες, κομψές και αναπαυτικές, τοποθετούνται περιμετρικά της πισίνας, οι ομπρέλες παίζουν με τις γαλανόλευκες ρίγες και τα φοινικόδεντρα προσθέτουν εξωτική πινελιά στο μοντέρνο αστικό τοπίο. Βουτιές και παιχνίδια στην παιδική πισίνα, συνθέτουν μία ξεχωριστή, μίνι απόδραση μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Στην πισίνα του Hilton (η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας) θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις στο Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και τα νοστιμότατα πιάτα. Ωράριο λειτουργίας της πισίνας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα Μαΐου 09:00 – 20:00. Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από Ιούνιο 08:00 -21:00. Τιμές: 25 ευρώ ανά άτομο τις καθημερινές & 45 ευρώ ανά άτομο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Διεύθυνση

Hilton Athens, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 728 1801

Πηγή: Bovary.gr
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share