Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αl Ηαmmam Πλάκα: Εκεί που η περιποίηση γίνεται εμπειρία! (Photos )

4 Μαΐου 2017 14:53
Αl Ηαmmam Πλάκα: Εκεί που η περιποίηση γίνεται εμπειρία! (Photos )

Μόλις πριν από 9 μήνες το Al Hammam «ταξίδεψε» από τα Χανιά –όπου ήδη μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας- στην Αθήνα, στην Πλάκα. Και είναι από εκείνες τις εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις!

Της Κατερίνας Ρίγκου,Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Περιποίηση πραγματικά πέντε αστέρων στη γειτονιά της Πλάκας με εξαιρετικές κριτικές από όσους το έχουν επισκεφθεί, ενώ έχει ένα δεύτερο παράρτημα στα Χανιά στην παλιά πόλη.

Ένας χώρος που πραγματικά δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένας άλλος. Μοιάζει περισσότερο με ιερό ναό κάποιας μακρινής και εντελώς άγνωστης θρησκείας, που έρχεται από τα βάθη των αιώνων και της Ανατολής παρά με ένα ακόμη χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας.

Το Al Hammam παραμένει ασυναγώνιστο λόγω της μεγάλης γκάμας υπηρεσιών, ποιότητας προσωπικού, μοναδικής φιλοξενίας και επαγγελματισμού.

Γιατί είναι τόσο επαγγελματίες, που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν αναλυτικά τις υπηρεσίες τους στην ιστοσελίδα, να κατεβάσουν τον πλήρη κατάλογο υπηρεσιών και να κάνουν κράτηση για τη θεραπεία που επιθυμούν, ακόμη και να κάνουν δώρο κάποια gift card, που θα αποσταλεί άμεσα ηλεκτρονικά.

Best Sellers
Το Soultana Hammam (χαμάμ 30’, απολέπιση 15’, μασάζ με σαπούνι ελαιολάδου 30’ και λούσιμο), καθώς και το Μαροκινό (χαμάμ 20’, επάλειψη με μαύρο σαπούνι και απολέπιση, μάσκα σώματος αργίλου 20’ και λούσιμο).

Τip
Μασάζ για ζευγάρια με θέα την Ακρόπολη σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

Τριπόδων 16 & Ραγκαβά, Πλάκα, Αθήνα
Τ. 211 0129099 Al hammam Plaka Athens, www.alhammam.gr

Σύντομα κοντά σας το νέο Best in Town! Μέχρι τότε ξεφυλλίστε το προηγούμενο τεύχος...

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share