Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εγκαινιάζεται το πρώτο "αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ" στα Εξάρχεια!

18 Απριλίου 2017 11:50
Εγκαινιάζεται το πρώτο

Για τις 5 το απόγευμα της Τρίτης έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του «πολιτικού περιπτέρου» που έστησαν κάτω από τη μύτη των αρχών αναρχικοί στην πλατεία Εξαρχείων την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό αναφέρεται στην ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου που υπογράφει η «συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 αποστάγματα σοφίας του Κινέζου φιλόσοφου Λάο Τσε, ιδρυτή του Ταοϊσμού!

Το κοντέινερ που στήθηκε το Σάββατο 10 Απριλίου από αναρχικούς θα λειτουργεί, όπως λένε, ως «περίπτερο» ενημέρωσης «ενάντια στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κοινωνικό κανιβαλισμό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι έχουν περάσει 8 ημέρες από τη δημοσιοποίηση της κίνησης αυτής ουδείς από την κυβέρνηση και το αρμόδειο υπουργείο έχει αντιδράσει αν και το κοντέινερ τοποθετήθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας, δίχως να υπάρξει κανένας περιορισμός, άδεια ή ενόχληση για τα άτομα που συμμετείχαν στην «επιχείρηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 εκπληκτικές χρήσεις της παιδικής πούδρας που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν! Με την τελευταία θα πείτε αντίο στον πόνο!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share