Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό του 1900 θα βρεις ένα από τα πιο cool bar restaurant της πόλης!

9 Δεκεμβρίου 2017 09:37
Σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό του 1900 θα βρεις ένα από τα πιο cool bar restaurant της πόλης!

Το εντυπωσιακό αρχοντικό του 1900 απέναντι από τον Αγ. Δηµήτριο, σε µια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κηφισιάς, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2016 για να υποδεχτεί το Pigout! H οµάδα του επιτυχηµένου bar Recipe βρίσκεται πίσω από αυτό το νέο concept που µε το… αστείο του όνοµα (σηµαίνει «γουρουνιάζω») ήρθε µε έναν ανεπιτήδευτο… αέρα να «ταρακουνήσει» τον γαστρονοµικό χάρτη της περιοχής!

Πράγµατι, µε την αλλαγή της διακόσµησης απαλλάχτηκε από την όποια «σοβαροφάνεια» απέπνεε ο επιβλητικός χώρος του παλιού νεοκλασικού, ανέδειξε τα αυθεντικά του στοιχεία µε εµφανή την πέτρα, ντύθηκε µε τούβλο και… παιχνιδιάρικες λεπτοµέρειες (µε τα τουβλάκια του scrable και τα διακοσµητικά γουρουνάκια), µε αποτέλεσµα ένα mild industrial ύφος που σε προδιαθέτει να αράξεις. Πιο χαλαρή από τον Οκτώβρη παρουσιάζεται και η φετινή του κάρτα, που χαρακτηρίζεται για το comfort style της αναδεικνύοντας ένα street food µε διεθνείς επιρροές, και µας συστήνει ο chef Χρήστος Κάλπος.

Μέσα από ήδη δηµοφιλή πιάτα όπως τα crispy duck tacos (µε iceberg, πίκλες αγγουριού, pico de gallo, sticks πατάτας, hoisin mayo και crispy πάπια), το ινδικό κοτόπουλο tandoori, τη λαχταριστή pichanha και τα chicken wings πραγµατοποιούµε ένα πέρασµα από τις κουζίνες του κόσµου… Το ξεχωριστό αυτό ταξίδι µας συνοδεύει η καλοστηµένη cocktail list µε εµπνευσµένες house προτάσεις από τον Σπύρο Βατικιώτη (must try το Μexican Lemonade και το Dark Fashioned), που ολοκληρώνουν αρµονικά αυτή τη γευστική µας περιπλάνηση…

Ιnfo

Αγ. Δηµητρίου 13, Κηφισιά, Τ. 210 8088866, www.pigout.gr

Δευτ.-Παρ. 17:00-02:00 & Σαβ/κο. 10:00-03:00

Facebook: PigOut

Διαβάστε περισσότερα στο Best in Town - Kifissia που κυκλοφορεί

 

Ροή ειδήσεων

Share