Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιατί το J Cocktail Bar αποτελεί το απόλυτο meeting point;

28 Δεκεμβρίου 2016
Γιατί το J Cocktail Bar αποτελεί το απόλυτο meeting point;

J όπως join... ή James Koskinas όπως ονοµάζεται ο άνθρωπος που µας σύστησε πριν από 4 χρόνια ένα από τα πιο δυνατά hot spots της Κηφισιάς!

Το στέκι, που ανέτρεψε τα δεδοµένα µε το New York style ύφος του, παραµένει πιστό στο µότο του «Just what you need». Και είναι όντως αυτό που χρειαζόµαστε... από το design που µας ταξιδεύει στα bars του Μανχάταν, την ατµόσφαιρα που εναλλάσσει τους χαλαρούς ρυθµούς της µέρας µε τα ζωηρά vibes της νύχτας, µέχρι τις γευστικές απολαύσεις!

Ανάµεσά τους, εκτός από illy καφέδες και ροφήµατα το πρωί, οι µπαγκέτες, τα club sandwiches, η θεϊκή pizza J (µε κοτόπουλο, mozzarella και bbq sauce), οι σαλάτες µε superfoods ή ένα λαχταριστό cheesecake µε nutella είναι ό,τι πρέπει για ένα διάλειµµα.

Κατηγορία από µόνο του είναι το ανανεωµένο menu, που επιµελήθηκε ο chef Σπύρος Πέτρου, µε δηµιουργικά πιάτα µεσογειακής κουζίνας µε must taste το all time classic µοσχαρίσιο φιλέτο µε µαριναρισµένα λαχανικά και πατάτες οφτές και το ριζότο porcini.

Όσο πλησιάζει το βράδυ πιάνουµε θέση στο µπαρ, δοκιµάζουµε την ανανεωµένη list µε τα πληθωρικά signature cocktails, που επιµελήθηκε το δίδυµο Άντα και ο Παναγιώτης Τσιβίκης, και «ανεβαίνουµε» µε rock και mainstream µουσικές από τους DJs Ηλία Παπαχαραλάµπους και Νίκο Κιτσό!

Info

Καθηµερινά από τις 08:00.

Aργυροπούλου 6, Κηφισιά, Τ. 210 8013896

Facebook: J Cocktail Bar

Διαβάστε περισσότερα στο Best in Town - Kifissia που κυκλοφορεί

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share