Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλα τα δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο!

23 Ιουλίου 2016
Όλα τα δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δωρεάν πραγματάκια στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο! Το AthensMagazine.gr τα βρήκε και σας τα προτείνει...

Δείτε αναλυτικά:

Φεστιβάλ Κολωνού

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού και παρουσιάζει, για πρώτη φορά σε παραγωγή δική του, τη διάσημη οπερέτα του Jacques Offenbach Η ωραία Ελένη, σε ελληνική απόδοση, την Τρίτη 19, την Τετάρτη 20, την Παρασκευή 22 & το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 21:00, με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων, σε μουσική διεύθυνση Mιχάλη Οικονόμου, σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη και καλλιτεχνική επιμέλεια Λουκά Καρυτινού.

Οι Imam Baildi στο Πόρτο Ράφτη

Καλοκαίρι ξανά, λοιπόν για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους συνεχίζεται με μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 21.30, στην Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη. Όπως πάντα, με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, τα κομμάτια που αγαπάει ο κόσμος, και, φυσικά, καινούριες ιδέες και εκπλήξεις, που δεν παραλείπουν ποτέ να εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Η Ελένη Δήμου και ο Θάνος Ολύμπιος στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας


Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει συναυλία με την Ελένη Δήμου και τον Θάνο Ολύμπιο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας στις 21.00 το βράδυ. Η Ελένη Δήμου είναι μία από τις διαχρονικές ερωτικές τραγουδίστριες της Ελλάδας. Έχει στη πλούσια δισκογραφία της 20 προσωπικούς δίσκους, οι 9 χρυσοί και οι 3 πλατινένιοι. Ο Θάνος Ολύμπιος είναι πτυχιούχος του μουσικού Παν/μίου Αθηνών. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με καινούριες συνθέσεις που του εμπιστεύθηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.




Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια... στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


Συναυλία για τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 21.00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος. Τραγουδούν: Βασίλης Λέκκας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Δώρος Δημοσθένους και Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχουν: Μιχάλης Βιολάρης, Υακίνθη Λάγιου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο "Έμπνευσις" υπό τη διεύθυνση της Έλενας Καντάρη. Απαγγελία: Μαρίνα Αργυρίδου. Θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάριου Τόκα, Δημήτρη Λάγιου, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Βάσου Αργυρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Ανδρέου.



Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα πιο... φρέσκα νόστιμα νέα της Αθήνας: 5 ολοκαίνουρια εστιατόρια στην πόλη, που πρέπει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

Καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Τί μπορείτε να κάνετε από εδώ και πέρα;

Μεταξουργείο - Κεραμεικός: Σου βρήκαμε 8 καταπληκτικούς λόγους για να ανακαλύψεις ξανά τις πιο εναλλακτικές γειτονιές της Αθήνας!

Πέντε κρυμμένες παραλίες στην Αττική για απόδραση και απολαυστικές βουτιές! (PHOTOS)

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share