Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η μεγάλη επιστροφή του Frangelico με Χρήστο Χολίδη!

12 Απριλίου 2017 15:51
Η μεγάλη επιστροφή του Frangelico με Χρήστο Χολίδη!

Μια ανάσα μακριά μας είναι πλέον η μεγάλη επιστροφή του Frangelico στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης που θα ανοίξει και την καλοκαιρινή σεζόν για το αγαπημένο μαγαζί.

Το κένρο ετοιμάζεται να επιστρέψει με πολλές εκπλήξει και σούπερ ανανεωμένο για να μας χαρίσει το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι. Στην πίστα του ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μάλιστα ένα σχήμα - έκπληξη, που αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις όταν έγινε γνωστό και μας έκανε να μετράμε αντίστροφα το χρόνο για τη μεγάλη πρεμιέρα. Χρήστος Χολίδης Κώστας μαρτάκης, δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι και τη διάθεση για τα καλά στην πόλη και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 21 Απριλίου, και έκτοτε, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, Frangelico Χολίδης Μαρτάκης θα αποτελούν έναν από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης στην Αθήνα. Μόλις λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα και το μόνο βέβαιο είναι πως η αγωνία χτυπά και πάλι κόκκινο για το πρώτο ραντεβού που θα δώσουν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με το κοινό τους. Χολίδης Μαρτάκης θα είναι αναμφίβολα ένα από τα τοπ σχήματα του φετινού καλοκαιριού σε μία πίστα που δεν έχει μάθει να χάνει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ FRANGELICO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

O Χρήστος Χολίδης είναι πλέον ένας καταξιωμένος λαϊκός εκπρόσωπος του τραγουδιού, αφού μετρά ήδη δέκα χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία αλλά και τις εμφανίσεις. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, πολλές είναι οι επιτυχίες που μας έχει έχει χαρίσει και πλαισιώνουν το πρόγραμμά του και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη. «Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια μου ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ με συμπληρώνεις» είναι μονάχα ένα μικρό δείγμα από αυτές. Ο Χρήστος Χολίδης εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει το αντίστοιχο ρεπερτόριο για να παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα βασισμένο στη δική του δισκογραφία. Γι αυτο δεν είναι τυχαίο που πολύ συχνά τον βλέπουμε στο τιμόνι των προγραμμάτων αγαπημένων μαγαζιών. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει ύστερα από αρκετό καιρό στην πίστα του frangelico 2017 και να μας χαρίσει μια άνευ προηγουμένου διασκέδαση.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ανέβει και πάλι εκεί και θα μας χαρίσει νύχτες ανεπανάληπτης διασκέδασης. Από την άλλη, ο Κώστας Μαρτάκης συνεχίζει χωρίς καμία διακοπή τις επιτυχημένες εμφανίσεις. Ύστερα από την πρόσφατη ολοκλήρωση των εμφανίσεων στο Boutique, μαζί με την Αμαρυλλίς, έρχεται να συνεχίσει την πορεία του από την παραλιακή με αντίστοιχη επιτυχία. Για ακόμα μια σεζόν έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο ένα στη διασκέδαση και να μας χαρίζει ατελείωτο κέφι. Δεν είναι τυχαίο που πλέον έρχεται να μετρήσει μια νέα συνεργασία, με ένα στέκι με απαιτητικούς πελάτες στη διασκέδαση. Χρήστος Χολίδης Κώστας Μαρτάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά το κέφι στην παραλιακή. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η ανυπομονησία χτυπάει πλέον κόκκινο για την πρώτη μουσική συνάντηση των δύο πολύ αγαπημ΄ρνων τραγουδιστών. Αναμφίβολα, Κώστας Μαρτάκης Χρήστος Χολίδης θα αποτελέσουν ένα απίό τα πιο δυναμικά δίδυμα διασκέδασης αυτό το καλοκαίρι. Εν αναμονή της μεγάλης έναρξης στο Frangelico!

 

Ροή ειδήσεων

Share