Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων: Ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα και η Τάμτα απογειώνουν τις νύχτες μας!

23 Δεκεμβρίου 2016
Το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων: Ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα και η Τάμτα  απογειώνουν τις νύχτες μας!

Δύο εκρηκτικά τριήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Δεκεμβρίου Και Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και Κυριακή 1 Ιανουαρίου!

 Και την Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιανουαρίου Και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

 

 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα συμπράττουν στο Κέντρο Αθηνών, συμπληρώνοντας 4 μήνες sold out εμφανίσεων και αποθέωσης στην Αθήνα! Το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome θα ξεσηκώσει το κοινό και στις γιορτές με δύο εκρηκτικά τριήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια μαζί με το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα, θα συνεχίσουν να μας απογειώνουν την Παρασκευή 23, Σάββατο 24, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και Κυριακή 1 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου και η Κασσιανή!

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

 

Ροή ειδήσεων