Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μεγάλη συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Μην την χάσετε!

10 Σεπτεμβρίου 2018 09:25
Η μεγάλη συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Η Πέγκυ Ζήνα θα δώσει μια μεγάλη συναυλία την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει ραντεβού με τους φίλους της στον Πειραιά για μια μοναδική συναυλία και ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά.

Ανανεωμένη και κεφάτη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Παύλος είναι...": Η Σάσα Σταμάτη μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για τον Βαρδιγονιάννη!

Η Πέγκυ Ζήνα που διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της, έχει σχεδιάσει γι αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εμφανίσεων. Με μια εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί, χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές, έχει επιλέξει να τραγουδήσει σε ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους, θέατρα και γήπεδα, με σκοπό να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται, στο κοινό της.

Η Πέγκυ Ζήνα, ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει ετοιμάσει γι αυτό το καλοκαίρι, παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share