Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Calexico: Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία τους!

16 Μαρτίου 2018 09:18
Calexico: Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία τους!

Από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, τα ταμεία είναι ανοιχτά και τα σκυλιά υπνωτισμένα χορεύουν 'Flores y Tamales'.

Η έλευση των πολυαγαπημένων στο ελληνικό κοινό Calexico έχει ήδη κάνει πολλούς από τους φανατικούς να γυαλίζουν τα χορευτικά τους παπούτσια και να κάνουν διατάσεις. Την Τρίτη 3 Ιουλίου οι Calexico θα βρίσκονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και το γεγονός είναι αρκετά μεγάλο για να μην το χορέψουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Masterchef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε σε μια δοκιμασία σκέτος τζόγος!

Η είδηση λοιπόν, ότι η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 11.00 από το δίκτυο Viva.gr δεν μπορούσε να μείνει στα αζήτητα. Γι αυτό προετοιμαστείτε, συνταχθείτε σε παρέες και προλάβετε τα πρώτα εισιτήρια (κοστίζουν 25 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες Τα νεύρα της Σπυροπούλου, το κάρφωμα της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα!

Μια σχέση που μετρά δύο δεκαετίες, αυτή των Calexico με το ελληνικό κοινό, βρίσκει τη θέση της στη σκιά της Ακρόπολης, σε μια μοναδική παράσταση, που μιλά ήδη στην καρδιά μας. Με την μπάντα σε πλήρη σύνθεση, όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους και σίγουρα δυνατές εκπλήξεις, οι Calexico πραγματώνουν το όνειρο κάθε καλλιτέχνη, και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά αγάπης, ταξιδιού και μελωδίας στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού.

Πηγή: news247.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share