Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Νταλάρας και Εστουδιαντίνα σε μια ωδή στην ξενιτιά!

13 Δεκεμβρίου 2017 17:48
Γιώργος Νταλάρας και Εστουδιαντίνα σε μια ωδή στην ξενιτιά!

O Nταλάρας, η Εστουδιαντίνα και το τραγούδι του Μετανάστη στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στην "Ιερά Οδό".

Μια μουσική παράσταση «ωδή στην ξενιτιά και την μετανάστευση, αλλά και στην χαρά και στο ταξίδι της ζωής» παρουσιάζει ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με την Εστουδιαντίνα στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στην «Ιερά Οδό».

Ελληνικά τραγούδια, αλλά και τραγούδια της Μεσογείου- τουτέστιν το ρεπερτόριο που ο ίδιος έχει δουλέψει μέσα στα χρόνια και ταυτόχρονα είναι το αντικείμενο ενασχόλησης και μελέτης του Ανδρέα Κατσιγιάννη εδώ και μια εικοσαετία- στέλνουν μήνυμα συμφιλίωσης και συμπαράστασης σε κάθε είδους μετανάστες. Καλεσμένοι στην παράσταση ο Ναπολιτάνος συνθέτης και τραγουδιστής Eddy Napoli ( δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται και τραγουδάει δίπλα στον Νταλάρα) ο λιντερ του γκρουπ «Μακρινά Ξαδέλφια» Θοδωρής Κοτονιάς, η νέα τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου και η χορωδία «Fones» (που οι περισσότεροι ξέρουμε από τις παραστάσεις της Μαρίνας Σάττι ). Μέσα στο πρόγραμμα και ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

Παράσταση τραγουδιών, αλλά και αφηγήσεων με στιγμιότυπα της ξενιτιάς- και όπου βλέπετε ξενιτιά, βάλτε Έλληνες, Ιταλούς, Πορτογάλους, Άραβες. Τις ενορχηστρώσεις της 14μελούς ορχήστρας υπογράφουν ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και ο Γιώργος Παπαχριστούδης και την διδασκαλία της χορωδίας η Μαρίνα

Info
18 Δεκεμβρίου 2017
Και 19 Δεκεμβρίου στην «Ιερά Οδό». Τηλ. 210-3428272. Ώρα έναρξης: 22:00, προσέλευση: 21:00. Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος - Όρθιοι:10 €. Α' Ζώνη – πλατεία: 35 €. Β' Ζώνη – πλατεία: 27 €.Α' Ζώνη – εξώστης: 27 €. Β' Ζώνη – εξώστης: 20 €. Ποτό στο Bar: 5 €. Ποτό Α΄ Ζώνη: 10 €. Ποτό Β' Ζώνη: 8 €.

Πηγή:tospirto.net

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share