Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρήστος Θηβαίος & Μαρία Παπαγεωργίου στο ΣτΝ

14 Νοεμβρίου 2017 19:42
Χρήστος Θηβαίος & Μαρία Παπαγεωργίου στο ΣτΝ

Χρήστος και Μαρία σε ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά την πιο ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, τη Μαρία Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

Από τη μία ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, με τις χιλιάδες ώρες σκηνικής πτήσης και ένα σπάνιο ρεπερτόριο αλλά και τον εξαιρετικό τελευταίο δίσκο «Σιδερένιο Νησί». Από την άλλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που συζητήθηκε για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της, που καταφέρνει να παντρέψει φαινομενικά αταίριαστα ακούσματα και καλλιτέχνες. Οι δυο τους, Χρήστος και Μαρία, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο...

Από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές γενιές συναντιούνται στο Club του Σταυρού Του Νότου, μοιράζονται τις εμπειρίες και τα τραγούδια τους και μας συστήνονται σαν ένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι: Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Σταυρός Ρουμελιώτης (Κιθάρες), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα) και Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο).

Info
01 Δεκεμβρίου 2017
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975

Πηγή: to spirto.net

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share