Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Σπανού σήμερα στο Θέατρο Βράχων με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις!

3 Ιουλίου 2017 16:06
Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Σπανού σήμερα στο Θέατρο Βράχων με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις!

Ο Γιάννης Σπανός και οι εκλεκτοί του φίλοι είναι έτοιμοι να περιπλανήσουν τον κόσμο σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και συγκίνηση και με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις σήμερα το βράδυ στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 21.00.

Συνοδοιπόροι του, θα είναι οι, Δώρος Δημοσθένους, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, ΑλέκαΚανελλίδου, Κώστας Καραφώτης, Κοσμάς Κοκόλης, Κατερίνα Κούκα, Μανώλης Μητσιάς, Πένυ Ξενάκη, Λάκης Παπαδόπουλος, Κώστας Τζιαγκούλας, Τάνια Τσανακλίδου, Κώστας Χατζής. Ειδική εμφάνιση και παρουσίαση, ο Γρηγόρης Βαλτινός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

Από τις αρχές του ’60, από τις μπουάτ του Παρισιού και τις λαμπερές συνεργασίες στη γαλλική σκηνή (Ζυλιέτ Γκρεκό, Μπριζίτ Μπαρντό, Σερζ Γκαινσμπούργκ), ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης από το Κιάτο Κορινθίας, Γιάννης Σπανός, επιστρέφει στην Αθήνα. Ηχογραφεί το πρώτο του ελληνικό τραγούδι –«Μια αγάπη για το καλοκαίρι», με τη φωνή της Καίτης Χωματά– και πρωτοστατεί στη δημιουργία του Νέου Κύματος.

Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα καλύπτει, τα τελευταία σχεδόν 60 χρόνια, όλους τους τομείς της μουσικής, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Οι συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους Έλληνες στιχουργούς καθώς και οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού τον αναδεικνύουν ως έναν από τους μεγάλους σύγχρονους συνθέτες μας.

Στην συναυλία αυτή, θα συνυπάρχουν μαγικά, όλες του οι επιτυχίες που άφησαν εποχή και τραγουδάμε μέχρι και σήμερα.

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση& Φοιτητές& Άνεργοι: 13,00 € - Ταμείο: 15,00 €

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share