Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό τραγούδι που γράφτηκε για την τραγωδία στον "Πύργο της Κολάσεως" (Video)

22 Ιουνίου 2017 21:42
Ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό τραγούδι που γράφτηκε για την τραγωδία στον

Oρισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βρετανικής μουσικής, όπως η Ρίτα Όρα και ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησαν δίσκο, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους συγγενείς των θυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τρόφιμο!

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:
«Δεν ξέρω από που να αρχίσω, έτσι θα ξεκινήσω λέγοντας ότι αρνούμαι να σας ξεχάσω, αρνούμαι να παραμείνω σιωπηλός, αρνούμαι να σας αγνοήσω. Αυτό είναι για κάθε ψυχή πάνω στον Πύργο Γκρένφελ. Ακόμη κι εάν δεν σας συνάντησα ποτέ.Όταν είσαι ξοφλημένος, όταν δεν έχεις στέγη όταν το βράδυ πέφτει τόσο σκληρά θα σε παρηγορήσω.Σαν γέφυρα πάνω από ανταριασμένα νερά θα ξαπλώσω κάτω».

Η Ρίτα Ορα, ο Ρόμπι Ουίλιαμς και μερικά ακόμη από τα μεγαλύτερα ονόματα της βρετανικής μουσικής, ανάμεσά τους και οι Who, κυκλοφόρησαν την Τετάρτη το τραγούδι, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στα θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Γκρένφελ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το τραγούδι είναι μια διασκευή του κλασικού «Bridge Over Troubled Water» των Σάιμον και Γκάρφανκελ. Συμμετέχουν επίσης η Λιόνα Λιούις, ο Τζέιμς Μπλαντ και χορωδία 300 κάτοικων της περιοχής, μεταξύ τους και ορισμένοι επιζήσαντες της πυρκαγιάς.

πηγη: star

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share