Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν επιδιώκεις δημοσιότητα μέσα από τον "μαύρο που το παίζει Έλληνας"!

22 Νοεμβρίου 2017 13:38
Όταν επιδιώκεις δημοσιότητα μέσα από τον

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την περιβόητη δήλωση ενός καθηγητή σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την καταγωγή του!

Συγχωρέστε με που δεν θυμάμαι τον κύριο, αλλά προσωπικά δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω το όνομα ενός ανθρώπου που επιζητά δημοσιότητα μέσα από την επιτυχία του πιο φημισμένου Έλληνα αθλητή στον κόσμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής!

Δεν θα μπω στο τρυπάκι του κατά πόσο είναι Έλληνας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο κάθε Γιάννης Αντετοκούνμπο και αν έχει δικαιώμα να χαρακτηρίζεται Έλληνας! Είναι μια κουβέντα που πολλοί θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν! Ο καθένας έχει την απόψή του και την κρατάει για τον ευατό του!

Αυτό που δεν σηκώνει όμως κουβέντα είναι οι "μαγκιές" ενός μορφωμένου ανθρώπου για να επιδιώξει δημοσιότητα! Σε μια περίοδο που ο ρατσισμός δεσπόζει όχι μόνο στην Ελλάδα, κοιτάει εκμεταλλευτεί ένα παιδί που είχε την "ατυχία" ο Θεός να του δώσει ένα ταλέντο και η οικογένειά του τις σωστές Αρχές για να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, για να σχολιαστεί το όνομά του και να βγει τις τηλεοράσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Το σούπερ μάρκετ που επιστρέφει στην Ελλάδα και κάνει τον Σκλαβενίτη να τρέμει!

Συγχωρέστε με λοιπόν που δεν θα μπω καν στον κόπο να διαβάσω το όνομα του καθηγητή αυτού, ο οποίος δυστυχώς αποτελεί πρότυπο για εκατοντάδες μαθητές του! Καληνύχτα Ελλάδα...

 

Κριτικές

Ροή ειδήσεων

Share