Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Γιατί ο ξένος τύπος... θάβει τις «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»; (Photos & Video)

14 Φεβρουαρίου 2017
Γιατί ο ξένος τύπος... θάβει τις «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»; (Photos & Video)

Σφυροκόπημα των κριτικών παγκοσμίως για την ταινία «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι», με τον «Gurdian» να απαριθμεί τις πιο «υπέροχα γελοίες στιγμές» της.

Όταν το BBC μιλάει για «sparking των κριτικών» στη νέα ταινία «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του Γκρι», τότε μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενη δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου «πορνό για μητέρες» της El James επιβεβαίωσε τις πιο κακεντρεχείς γλώσσες και με το παραπάνω.

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (2017) - Fifty Shades Darker (2017)

«Το «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» βλέπεται 50% λιγότερο απ’ότι το «Fifty Shades of Grey», δηλαδή η πρώτη ταινία, αναφέρουν οι «New York Times», ενώ ο κριτικός του περιοδικού «Rolling Stones» έκανε λόγο για μια «απίστευτη, ανεξίτηλα βλακώδη ταινία.»

Ο Gurdian, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κάτσει να απαριθμήσει τις πιο «υπέροχα γελοίες στιγμές» της ταινίας, όπως της χαρακτηρίζει. Μεταξύ των πιο «χτυπητών» είναι όταν πριν από ένα φιλανθρωπικό πάρτι ο Κρίστιαν Γρέι βάζει στα απόκρυφα της Αναστέιζια Στιλ δυο αβγά για κολπικές ασκήσεις και της ζητάει να τα αφήσει εκεί για όλη τη βραδιά.

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (2017) - Fifty Shades Darker (2017)

Επίσης, ξεχωριστή αναφορά εξασφάλισε η σκηνή, στην οπόια ο Κρίστιαν ζωγραφίζει στο στήθος του μ’ένα κόκκινο κραγιόν ένα τετράγωνο, στο οποίο η Αναστέιζα δεν πρέπει να τον αγγίζει, μέσα στο οποίο βρίσκεται και η περιοχή της.. καρδιάς! Αρκετά αργότερα, όταν ο πρωταγωνιστής ξαναβγάζει το πουκάμισο του, το σχήμα του κραγιόν είναι ακόμα εκεί, χωρίς να έχει πασαλειφτει!

Ευτυχώς βρέθηκαν και μερικοί που είπαν μια καλή κουβέντα, μεταξύ των οποίων και ο κριτικός του «Variety», που έγραψε ότι «παρ’όλες τις δοκιμικές και ψυχαγωγικές ελλείψεις του, είναι δύσκολο να μην απολαύσει κανείς το «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι», γι’αυτό που είναι.»

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (2017) - Fifty Shades Darker (2017)

«Όχι μόνοι άντρες»

Πάντως, παρά τις αρνητικές κριτικές, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για πολύ καλές επιδόσεις στο box office, όπως συνέβη εξάλλου και με την πρώτη ταινία. Βέβαια, η απόφαση κινηματογράφου στη Νέα Ζηλανδία να μην επιτρέπει την είσοδο σε άντρες που πάνε ασυνόδευτοι μάλλον δεν θα βοηθήσει και πολύ στα εισητήρια. Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι, αυτό το κάνουν επειδή δεν θέλουν να υπάρξουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, λόγω της έξαψης που θα προκαλέσουν οι σκηνές σεξ στην σκοτεινή αίθουσα.

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (2017) - Fifty Shades Darker (2017)

Λαμπρά πάντως αναμένεται να πάνε οι πωλήσεις των sex toys. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, πάλι του «Guardian», βρετανική εταιρία που κινείται στον τομέα είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 30% πέρυσι, οπότε κυκλοφόρησε μια σειρά βοηθημάτων που ήταν εμπνευσμένη από τη σαδομαζοχιστική σεξουαλική σχέση του Γκρέι με την Στιλ. Τώρα, «οι αναλυτές προβλέπουν μια άλλη εμπορική ρέντα», ειδικά επειδή φέτος η πρεμιέρα της νέας ταινίας πέφτει κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες ταινίες, τα καινούρια trailer και τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά νέα; Τότε κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ!

 

Ροή ειδήσεων