Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Η σπουδαιότερη ταινία του 2017: Γιατί ο ξένος τύπος αποθεώνει τη Σιωπή του Μάρτιν Σκορσέζε!

5 Ιανουαρίου 2017
Η σπουδαιότερη ταινία του 2017: Γιατί ο ξένος τύπος αποθεώνει τη Σιωπή του Μάρτιν Σκορσέζε!

Μια από τις καλύτερες ταινίες του 2017 κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Στην Σιωπή του Μάρτιν Σκορσέζε πρωταγωνιστούν οι Άντριου Γκάρφιλντ, Άνταμ Ντράιβερ και Λίαμ Νίσον. Πρόκειται για μια μεταφορά του μυθιστορήματος του Ιάπωνα Σουσάκου Έντο, με την ιστορία να εκτυλίσσεται το 17ο αιώνα με πρωταγωνιστές δύο Ιησουίτες ιερείς που όταν ταξιδεύουν στην Ιαπωνία για να συναντήσουν το μέντορά τους και να διαδώσουν τα χριστιανικά κηρύγματα, έρχονται αντιμέτωποι με τη βία όχι μόνο των Ιαπώνων φεουδαρχών, αλλά και υπολοίπων Ευρωπαίων ιεροκηρύκων, που εποφθαλμιούν τις ίδιες περιοχές.

Η Σιωπή του Μάρτιν Σκορσέζε αντιμετωπίζεται με τρομερές κριτικές από τον ξένο τύπο. Σας παραθέτουμε τις πιο χαρακτηριστικές:

Πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη ταινία, στην οποία ο Σκορσέζε αφήνει πολύ διακριτικά το στίγμα του - New Yorker

Παρόλο που δεν έχουμε καν αντιληφθεί τι ακριβώς προσπαθεί ο Σκορσέζε να κάνει, θέτει στους θεατές ένα ηχηρό και σύγχρονο - Associated Press

Σπουδαίο, σχεδόν χρυσή ταινία - CNN

Ο Σκορσέζε είναι ένας μοντέρνος κινηματογραφικός καπετάνιος που ζει και αναπνέει για να αφήνει εικόνες σαν κι αυτές της "Σιωπής" στην οθόνη! - Rolling Stone

Ένας αριστοτέχνης σκηνοθέτης, πραγματικά σπουδαίος, είτε έχει να κάνει με ιεραπόστολους, είτε με γκάνγκστερ - USA Today

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες ταινίες, τα καινούρια trailer και τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά νέα; Τότε κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ!

 

Ροή ειδήσεων