Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Γιατί κανείς ΔΕΝ πρέπει να αγοράσει το ολοκαίνουριο iPhone 7

8 Σεπτεμβρίου 2016
Γιατί κανείς ΔΕΝ πρέπει να αγοράσει το ολοκαίνουριο iPhone 7

Η Guardian κάνει έκκληση στο αγοραστικό κοινό να μην προβεί στην απόκτηση του νέου iPhone 7 μέσω ηλεκτρονικού άρθρου της.

«Μην αγοράσετε το νέο iPhone μέχρι η Apple να πληρώσει τους φόρους της», είναι ο τίτλος του άρθρου γνώμης του ιστότοπου, το οποίο έγραψε ο συγγραφέας Mike Daisey, πριν από την παρουσίαση του νέου προϊόντος της εταιρείας.

Apple iphone watch 20160907 4624.0

Οι αιτιάσεις που εμφανίζει η εφημερίδα για να μην αγοράσει κανείς το iPhone 7 είναι ότι, για τον μέσο χρήστη, αυτό θα μοιάζει και θα λειτουργεί σχεδόν όπως και το προηγούμενο smartphone της σειράς. Όπως ισχυρίζεται ο Daisey, οι ανεπαίσθητες αλλαγές στην εμφάνιση και την ταχύτητα δεν αξίζουν τον κόπο να σπαταλήσει κανείς τόσα χρήματα για το νέο μοντέλο.

Ο δεύτερος λόγος που ο αρθρογράφος απορρίπτει το νέο προϊόν της Apple είναι η απόφαση της εταιρείας να αφαιρέσει από τις συσκευές την υποδοχή για τα συμβατικά ενσύρματα ακουστικά, αναγκάζοντας στην ουσία τους χρήστες να αγοράσουν καινούργια ασύρματα, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από την ίδια εταιρεία.

Ο σημαντικότερος λόγος κατά τον συγγραφέα για να μην πάρει κανείς το νέο iPhone είναι το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα αναφορικά με τη φορολόγηση της Apple στην Ιρλανδία.

iPhone 7

«Δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα νέο iPhone, γιατί δεν θα είναι αισθητά καλύτερο από το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε τώρα. Δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα νέο iPhone επειδή η αφαίρεση της θύρας για τα ακουστικά δεν ωφελεί σε τίποτα τον χρήστη αλλά αποσκοπεί αποκλειστικά στην αύξηση κέρδους. Δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα νέο iPhone γιατί η Apple θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει τους φόρους που χρωστάει, αλλά αρνείται να το κάνει. Δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα νέο iPhone γιατί ο Στιβ Τζομπς δεν θα ήθελε να επιβραβεύσετε τη μετριότητα», καταλήγει το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας

Apple iphone watch 20160907 4624.0

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τι έκανε ο άνθρωπος; Λήστεψε τράπεζα για να μπει φυλακή και να... γλιτώσει από την γυναίκα του! (PHOTOS)

Ξέχνα όλα όσα ήξερες! Δεν είσαι το ζώδιο που νομίζεις - Δες τι ζώδιο είσαι πραγματικά!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τα γυναικεία πουκάμισα έχουν τα κουμπιά σε αντίθετη πλευρά από ότι τα αντρικά!


Tα καλύτερα της ημέρας:

Κορίτσια τεράστια προσοχή: Τα 20 πρώιμα σημάδια του καρκίνου του πνεύμονα, που καμία γυναίκα δεν πρέπει να αγνοήσει!

Η Βίλα Αμαλίας γίνεται και πάλι σχολείο: Μοναδικές φωτογραφίες από το ιστορικό κτίριο στην πλατεία Βικτωρίας

Αυτοί είναι οι Έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες που πολέμησαν το 1940 (PHOTOS)

 

Κριτικές

Ροή ειδήσεων

Top