Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Αλβανίδα Φουρέιρα που τόλμησε να μας κάνει ρεζίλι στην Eurovision!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο... μαύρος από την Νιγηρία που έγινε Έλληνας!

13 Μαΐου 2018 09:43
Η Αλβανίδα Φουρέιρα που τόλμησε να μας κάνει ρεζίλι στην Eurovision!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Αλβανίδα που έγινε για μια εβδομάδα Ελληνίδα και... "καλά να πάθουμε που δεν την στείλαμε εμείς" ξαναέγινε Αλβανίδα αφού τόλμησε να μας κάνει ρεζίλι και να βγει μόλις... δεύτερη στην Eurovision!

O ντόρος που έχει γίνει γύρω από την Ελένη Φουρέιρα και την καταγωγή της είναι γνωστός εδώ και χρόνια! Από άλλους αγκαλιάστηκε, από άλλους όχι! Σε μια χώρα που ο ρατσισμός ζει και βασιλεύει δεν μπορεί να συγχωρεθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα έκανε το... "λάθος" να γεννηθεί από Αλβανούς γονείς! Όπως επίσης δεν συγχωρείται ότι το κρατούσε κρυφό και εμφανιζόταν... Μεξικάνα!

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς το γιατί; Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα που ο ρατσισμός (σε όλους τους τομείς) είναι το "Α και το Ω" της κοινωνίας! Η Ελένη Φουρέιρα ήταν πάντα μια... Αλβανίδα που τόλμησε να κοιτάξει κάποτε το "καμάρι" μας τον κούκλο μας, τον Γιώργο Σαμαρά και ... "χάθηκαν τόσες Ελληνίδες, τι της βρήκε της Αλβανίδας"! Ωστόσο για μια εβδομάδα όντας το φαβορί για να κατακτήσει την Eurovision έγινε ξαφνικά το κορίτσι το δικό μας! "Αφού δεν θέλαμε να την στείλουμε στην Eurovision εμείς καλά να πάθουμε"!

Σαν "κεραυνός" όμως μια... Σοφία Βογιατζάκη από το Ισραήλ ήρθε να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα! Ως δεύτερη η Ελένη Φουρέιρα ήταν, είναι και θα είναι από την Αλβανία! Φυσικά και αν είχε κατακτούσε την Eurovision θα ήταν η ελληνική ψυχή και το κορίτσι μας! Ας πρόσεχε όμως...

Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν πως ζούμε σε μια χώρα που Έλληνα σε κάνει η επιτυχία! Μπράβο μας λοιπόν! Και το πιο τρανό παράδειγμα; Ένας Αντετοκούνμπο, ένας "μαύρος" από την Νιγηρία που ξαφνικά έγινε Greek Freak και όλοι Έλληνες είμαστε περήφανοι για το... δικό μας παιδί! Φυσικά βέβαια αν είχε παραμείνει στον Φιλαθλητικό ή είχε πάει το πολύ μέχρι έναν Άρη ή Κολοσσό θα ήταν ο μαύρος που δεν κάνει ούτε για... νερουλάς!

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν χτες ήταν Ελληνίδα αλλά πλέον παραμένει μια Αλβανίδα, αφού δεν μας έφερε την πρωτιά, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Έλληνας από μικρό παιδί, αφού μεγάλωσε στην χώρα μας!

Y.Γ.: Επειδή υπάρχουν και παρεξηγήσεις σ' αυτή την χώρα, το άρθρο είναι σαφέστατα ειρωνικό και έχει να κάνει με τις απόψεις όλων μας!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share