Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κοπελιά, το φλαμίνγκο σου και σ' άλλη παραλία!

8 Ιουλίου 2017 13:19
Κοπελιά, το φλαμίνγκο σου και σ' άλλη παραλία!

Καλοκαιράκι, ζέστη, παραλία, θάλασσα, καυτά κορμιά, ααααα τσουπ και... ροζ φλαμίνγκο! Η νέα μόδα που έχει κατακλύσει, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον πλανήτη γενικότερα με τις παραλίες να έχουν γεμίσει με φουσκωτά φλαμίνγκο!

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

Αλλά εγώ ρε φίλε ως Ελληνάρας, αργόσχολος θα πρέπει να το σχολιάσω τι να κάνουμε! Μόδα λέει. Τι μόδα ρε φιλενάδα; Με ρώτησες για να πάρεις το φλαμίνγκο σου και να έρθεις να κάτσεις με την κ@λ@ρ@ σου στην παραλία! Πάρε το φουσκωτό από την μέση γιατί μου κόβει την θέα! Γιατί εγώ ως γνήσιο αρσενικό, ως γύπας της εποχής έχω πάει στην θάλασσα, όχι για να δροσιστώ αλλά για να τσιμπήσω... γκομενάκι! Και εσύ μου την χαλάς...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Οι συνομιλίες του Βασάλου με την... Μαίρη Ρόουζ λίγο πριν μπει στο Survivor! Στο "φως" οι... απολαυστικοί διάλογοι!

Τι θέλεις κοπέλα μου το φλαμίνγκο σου στην παραλία! Εμείς είμαστε σοβαροί άνδρες και θέλουμε την γυναίκα καλοστεκούμενη, μορφωμένη και φυσικά... καλλονή! Αλλά ας πιω τώρα την μπύρα μου και να κάτσω να σχολιάσω την άλλη με το φλαμίνγκο της! Αααα και τώρα που το θυμήθηκα και βαριέμαι ας την κράξω και στο facebook να δείξει τι μάγκας που είμαι!

Θα αναρωτιέσαι τι παραλήρημα με έπιασε, αν με έχει βαρέσει η ζέστη κατακούτελα ή πόσο καιρό έχω να... πάω με γυναίκα! Δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω! Απλά μια σκέψη του μέσου Έλληνα άνδρα που πρέπει να καταπιαστεί από το οτιδήποτε απασχολεί το ευρύ κοινό και να τραβήξει την προσοχή! Τι κόλλημα και αυτό με το να κράζουμε ένα... φουσκωτό ζώο! Τι έχουμε πάθει ρε; Δεν έχουμε προβλήματα; Τι έγινε ο Τσίπρας, το ΔΝΤ και η κρίση; Μάλλον δεν είναι πια στην... εποχή! Οπότε ας σχολιάσουμε τα ροζ φλαμίνγκο τώρα που τελείωσε και το Survivor και δεν έχουμε τι να κάνουμε!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share